BILLEDER


KVAKSALVER

af Sofie Krog Teater fra Danmark

Teater
Aldersgruppe: +7
Varighed: 30 min

En nem vej til et perfekt liv!

“Kom nærmere! Quacksalveren er i byen - kom nærmere, hvis du tør!” I dette fantasy adventure skruer Mr. Q op for charmen, når han sælger monstermedicin til hele familien fra sin underfundige popup - vogn.

Forestillingen udforsker temaet sundhed og trivsel, og hvordan kvaksalvere, charlataner og selvbestaltede helbredere har påvirket vores opfattelse af det på morsomme og tankevækkende måder.

Med en subtil tvist påpeger forestillingen vigtigheden af at basere vores sundhedsvalg på fakta og evidens, fremfor sensationelle løfter og quick-fix-løsninger. Samtidig opmuntrer den os til at være kritiske over for de "mirakelkure", der til tider kan være mere skadelige end gavnlige.

"Quacksalver" formår på underholdende vis at skabe refleksion omkring vores eget ansvar for vores helbred og trivsel, samtidig med at den leverer en vigtig påmindelse om Verdensmål 3: Sundhed og trivsel. Målet om at sikre alles sundhed og trivsel kræver netop en kritisk tilgang til sundhedsoplysninger og en afvisning af kvaksalverens falske løfter.

TOUR KALENDER

AABENRAA mandag, 12. aug 16:30 - 17:00 Storetorv
SØNDERBORG fredag, 16. aug Rødeplads, Nordborg
SILKEBORG lørdag, 17. aug 14:30 - 15:00 Torvet
SYDDJURS søndag, 18. aug 19:00 - 19:30 Århusvej 38A, 8400 Ebeltoft.
HEDENSTED fredag, 23. aug 19:00 - 19:30 Hedensted Bibliotek, Østerbrogade 26G, 8722 Hedensted